Webdesign op maat!

Webdesign Amalgation

Amalgation 

Amalgation is een kleine startende onderneming. Wij willen kleine ondernemingen en particulieren helpen om via deze weg zichzelf via internet te kunnen presenteren. Internet is namelijk niet meer weg te denken in deze tijd en als onderneming kunt u natuurlijk niet achterblijven. 

"De klant centraal" 

De klant centraal’ is voor ons breder dan alleen ‘het klantbelang centraal’. We kijken vol vol optimisme naar de toekomst en kijken uit naar een fijne samenwerking, misschien wel met u? Bij Amalgation streven wij naar grote klanttevredenheid en een prettige samenwerking.

Wie zijn wij?

Team Amalgation!

Amalgation is een kleine startende onderneming, die particulieren en kleine ondernemingen (MBK) een betaalbare oplossing bied om zich met een eigen website online te presenteren. Als webdesigner streven wij er naar om u als ondernemer of particulier online op de markt te brengen en uw bedrijf succesvoller te maken. We kijken vol vol optimisme naar de toekomst en kijken uit naar een fijne samenwerking, misschien wel met u?

Ons team bestaat uit twee jonge en enthousiaste medewerkers. Samen beschikken wij over de kennis en ervaring voor het opzetten van een website en onderhouden van een websites, het promoten van websites en het schrijven van zoekmachine (google) vriendelijke teksten. 

Wij vinden dat het voor iedere ondernemer mogelijk moet zijn via internet te kunnen presenteren. Internet is namelijk niet meer weg te denken in deze tijd en u als onderneming kunt natuurlijk niet achterblijven. Wij helpen u daarom graag bij het maken van een website en bieden een betaalbare manier, voor het maken van een simpele en gebruiksvriendelijke website.  Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van voordelige tarieven. 

Nee, bij een goedkope website hoeft het niet per se te betekenen dat de kwaliteit slecht is. Veel grote particulieren en ondernemingen betalen de hoofdprijs voor een relatief eenvoudige website. Wij bij Amalgation, zijn van mening dat dat niet nodig is. 

Wij leveren goede kwaliteit websites, die er netjes en professioneel uitzien.  Alle websites worden op maat gemaakt.

Onze missie

Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent!

Amalgation is een betrouwbare onderneming. Wij zijn zeer gemotiveerd om onze klanten tevreden te houden. Als de klant tevreden is, zijn wij tevreden! 

Om dit zo goed mogelijk te verwezenlijken verdiepen wij ons in de wensen van onze klant. Iedereen mag altijd vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen. We zullen de tijd nemen om al uw wensen zo goed mogelijk door te spreken, om het eindresultaat naar hun wens af te leveren.

Customer serviceOnze visie

Webdesign hoeft niet duur te zijn!

Wij leveren enkel individuele producten en diensten, naar wens van de opdrachtgever (dus geen massaproductie). Zoals ik hierboven al beschreef vinden wij dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een goede website op internet te zetten voor een toegankelijk tarief.

Goed overleg en contact vinden wij belangrijk voor de samenwerking. Dit kan zijn via email of telefonisch. 

In de toekomst zullen wij verschillende cursussen gaan voldoen, om onze kennis nog meer te verbreden. De technieken zijn ook volop in beweging en veranderen voortdurend. Door het volgen van workshops en cursussen en vooral veel praktijkervaring houden we onze kennis van al deze technieken 'up to date'.

 

Amalgation is een kleine stratende onderneming. Gespecialiseerd in het maken van professionele websites.

Amalgation is een betrouwbare onderneming. Wij zijn een zeer gemotiveerd team. Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent! klant tevreden is, zijn wij tevreden!

Wij leveren enkel individuele producten en diensten, naar wens van de opdrachtgever.

Goed overleg en contact vinden wij belangrijk voor de samenwerking, om tot een goed eind resultaat te leveren.

Webdevelopment: webdesign, client-side en server-side-programmeren en beheer van webservers.
Wij regelen voor u een domeinnaam registratie, een relevant webdesign, de webhosting, zoekmachineoptimalisatie en het onderhoud.